Schock Κιτ Καθαρισμού & περιποίησης Νεροχύτη Pro Care Set

    Κωδικός: 629099

    30,00 €
    με ΦΠΑ

    Κιτ Καθαρισμού & περιποίησης Νεροχύτη 

    Διαθεσιμότητα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

    Ποσότητα

      Πολιτική Απορρήτου

    Διαβάστε την πολιτική μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων

      Τρόποι Αποστολής

    Δείτε αναλυτικά τους τρόπους αποστολής που υποστηρίζουμε

      Πολιτική επιστροφών

    Δείτε την πολιτική επιστροφών μας

    Schock Κιτ Καθαρισμού & περιποίησης Νεροχύτη Pro Care Set

    Περιγραφή

    Επιδιορθώνει μικροζημιές και γρατζουνιές του νεροχύτη σας και φωτίζει το χρώμα του.

    Ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε ένα νεροχύτη SCHOCK καθαρό και όμορφο

    Μπορείτε να χρησιμοποιείτε συνηθισμένα οικιακά καθαριστικά, όπως υγρό πιάτων για να καθαρίσετε το νεροχύτη σας. Προτείνουμε επιπλέον την σειρά φροντίδας νεροχυτών SCHOCK, που αναπτύχθηκε ειδικά για τη περιποίηση του γρανιτένιου σας νεροχύτη. Το EasyCare Set είναι κατάλληλο και για τα δύο υλικά CRISTADUR® και CRISTALITE®. Με τακτική χρήση, διατηρεί και προστατεύει τον νεροχύτη για μια ζωή.

    Επίμονη βρωμιά ή λεκέδες

    Για εντατικό καθαρισμό, διαλύστε έως 2 ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων (Basic Clean and Care Set) σε 3 λίτρα νερό και εφαρμόστε το διάλυμα στη βρωμιά ή τους λεκέδες, αφήνοντας το να μουλιάσει κατά προτίμηση όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με άφθονο καθαρό νερό και στεγνώστε με ένα πανί. Η επίμονη βρωμιά θα είναι παρελθόν. Η SCHOCK προσφέρει επίσης μία τέλεια συνδυασμένη γκάμα προϊόντων φροντίδας. Το EasyCare Balm είναι ιδανικό για να παρέχει στο νεροχύτη σας ακόμη περισσότερη φροντίδα μετά από εντατικό καθαρισμό (EASY CARE SET).

    Αναζωογωνήστε τον νεροχύτη σας

    Για τους νεροχύτες CRISTADUR® και CRISTALITE® σας συνιστούμε να διατηρείτε την επιφάνεια καθαρή με κοινό υγρό πιάτων ή ένα μαγικό σφουγγάρι SCHOCK. Αν έχετε ανοιχτόχρωμο νεροχύτη μπορείτε να χρησιμοποιείτε περιστασιακά το EasyCare Brightener. Στη συνέχεια σφραγίστε την επιφάνεια με το EasyCare Balm (περιλαμβάνεται στο EASY CARE SET).

    Άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού

    Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το EasyCare Descaler (EASY CARE SET) για να αφαιρέσετε γρήγορα και αποτελεσματικά άλατα, κατάλοιπα σαπουνιού και βρωμιές. Απαλλάσσει επίσης τις επίμονες εναποθέσεις αλάτων, εμποδίζοντας επιπλέον τη συγκράτηση μικροβίων και βακτηρίων.

    Σημάδια μεταλλικών γρατζουνιών

    Απλά βρέξτε ένα μαγικό σφουγγάρι SCHOCK και τρίψτε τα σημάδια - Θα δείτε ότι απομακρύνονται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ (περιλαμβάνεται στο BASIC CARE SET και στο EASY CARE SET). Σε περίπτωση που οι εκδορές είναι πιο εμφανείς, χρησιμοποιείστε το Pro Care Set

    Περιέχει

    • Pro care paste 30ml

    • x2 πανάκια καθαρισμού

    629099

    Ειδικές αναφορές

    11 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας: